Lindsbergsgatan 7B, Sommarro - Uppsala

1 Rum och Kök 1 650 000 kr

Rymlig 1:a med balkong i Sommarro

Supertrevlig 1:a i populära och citynära Sommarro! Kök med bra förvaring, arbetsytor och matplatsdel. Badrum renoverat i samband med stamrenoveringen 2004/2005. Rummet är stort med gott om plats för funktionell möblering. Balkong med lugnt läge längst in på gården. Välkommen till Sommarro och LIndsbergsgatan!

Interiör

Bostaden har en bra planering med rymlig hall, bra kök, badrum och stort vardagsrum. Köket har en relativt stor matplats och det kan vara möjligt att dela av köket för den som önskar en "mini-tvåa". Balkongen med sitt skyddade och lugna läge är en tillgång under årets varmare årstider.

HALL: Välplanerad med gott om förvaringsutrymme i två garderober och även ett brett överskåp ovanför den ena garderoben och ingången till badrummet.

KÖK: Mycket praktiskt kök med gott om förvaring i många skåp och lådor. Bra planering med flera arbetsytor. Rostfri diskbänk med diskho med vitt kakel ovanför. Arbetsbänkar i trä. Kombinerad kyl och frys. Spishäll, ugn, köksfläkt och diskmaskin.

BADRUM: Kaklat badrum som renoverats i samband med stamrenoveringen 2004-2005. Fristående badkar, handfat med spegelskåp och wc. Fönster ger badrummet bra med ljus och möjlighet att vädra. Vitt kakel på väggarna med diskret, smal bård. Grått klinker på golvet. 

VARDAGSRUM: Rymligt vardagsrum som ger möjlighet till flexibel möblering. Här finns plats för större sittgrupp, säng, arbetsplats med mera. Utgång till balkongen som ligger i söderläge med gott om ljus.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.


Föreningen

Välskötta och populära bostadsrättsföreningen Brf 29 Lindsberg består av 105 bostadslägenheter, 12 lokaler och förråd.

Större underhåll som har genomförts:
2016 Fönsterbyte
2014 Säkerhetsdörrar
2012 Avlopp i hus nummer 9
2008 Garageportar
2005 Tvättstuga
2004-2005 Stambyte
2002 Dränering husgrund
1999 Byte elinstallationer

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet (ca 1 110 kr) som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet (ca 443 kr) per pant. Medlemsavgift till HSB är obligatorisk 500 kr/medlem som depositionsavgift (summan återfås vid utträde). Årsavgift till HSB 300 kr ingår i månadsavgiften för bostaden.

Föreningen har Telia Fiber med internet och abonnemangsfri telefoni som ingår i avgiften. Stor bastu med dusch och cykelrum i samma hus. Tre bokningsbara och moderna tvättstugor samt ett hobbyrum finns i huset bredvid (Lindsbergsgatan 5)

I föreningen finns 12 garage, 34 motorvärmarplatser och 29 p-platser utan motorvärme.

Föreningen godkänner delat medlemskap om alla ägare bor i bostaden.

Mer information finns på föreningens hemsida https://www.hsb.se/uppsala/brf/lindsberg/


Området

Sommarro växer och intresset har ökat rejält de senaste åren. Få områden i Uppsala ger sådan varierad boendeupplevelse. De som bor här brukar uppskatta de många grönområden som finns i närheten som Stadsskogen och Hågadalen som ger fina möjligheter att möta naturen på nära håll för olika aktiviteter. Sommarro har ett rikt restaurangutbud. I närheten finns kiosk, restaurang, bensin, Apotek, livsmedelsbutiker med mera.

För motionären finns slingor i Stadsskogen för löpning och även skidor vintertid. Hågadalens naturreservat bjuder förutom unik, stadsnära naturupplevelse på möjligheter till löpning och skidåkning. I Sommarro finns ett gym och i närliggande Ekeby finns Friskis & Svettis. På Ekeby-fältet finns flera fotbollsplaner.

I närområdet finns både skolor och flertalet förskolor. Det är gång- och cykelavstånd till de flesta av universitetets utbildningsplatser.

Goda kommunikationer med flera bussar och täta avgånger stor del av dygnet finns. Bussresa till Uppsala centrum tar 5-6 minuter. Bra cykelvägar finns likaså som inte tar mycket längre tid än bussen.

 

Föreningen har en egen hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/lindsberg

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!
FAKTA
Adress: Lindsbergsgatan 7B, Uppsala
Område: Sommarro
Boform: Bostadsrätt
Förening: Hsb Brf 29 Lindsberg i Uppsala
Byggnadsår: 1946
Våning: 2 av 3
Antal rum: 1 + Kök
Boarea: 42 Kvm
Andelstal: 0.66657
Avgift: 2 510 kr/mån inkl Värme, Vatten, Kabel-TV
Pris: 1 650 000 kr eller enligt ö k
DRIFTSKOSTNAD
El: 13 kr/mån
Försäkring: 125 kr/mån
Totalt: 1 656 kr/år
Personer: 1 st
DOKUMENT
Frågelista Lindsbergsgatan 7B.pdf
Årsredovisning Brf 29 Lindsberg 2017.pdf
Stadgar Brf 29 Lindsberg 2017.pdf
Energideklaration Brf 29 Lindsberg.pdf
BRF HEMSIDA
https://www.hsb.se/uppsala/brf/lindsberg
KARTA
Visa på karta
ANSVARIG MÄKLARE

Gunnar Brege
Ansvarig Mäklare
gunnar@bregeholm.se
Mobil: 070 750 36 53

Brege & Holm Fastighetsmäklare
Norbyvägen 61
753 39 Uppsala
www.bregeholm.se
Ansvarig fastighetsmäklare

Jag heter Gunnar Brege och har fått förtroendet att som registrerad fastighetsmäklare ansvara för den här försäljningen. Har du frågor, önskar du hjälp med fri värdering av din nuvarande bostad eller funderar på att sälja? Kontakta mig direkt på telefon eller skicka ett mail så återkommer jag inom kort.

  • Kontor : 018-444 40 85
  • Mobil : 070 750 36 53
  • Fax : 018-444 44 52

Skicka meddelande

Loading...