Lindsbergsgatan 10A, Sommarro - Uppsala

1 Rum och Kokvrå 1 450 000 kr

1:a med sovalkov och balkong

Snabbt tillträde, kontakta mäklare för visning på andra tider! Välkommen till den här praktiska 1:an i lugna, stadsnära och populära Sommarro! Balkong i soligt läge mot bakgården med uppvuxna tallar som ger lagom med skugga varma sommardagar. Sommarro är ett stadsnära område med skog, natur och grönområden alldeles intill. De förträffliga busskommunikationerna liksom gång- och cykelavstånd till centrum gör området unikt i Uppsala. I det absoluta närområdet finns flera omtyckta restauranger, minilivs, frisörer, cykelhandlare, optiker, gym med mera. Ytterligare service finns även i närbelägna Eriksberg på Västertorg med matbutiker, bank, apotek, kiosk, restaurang, bibliotek. Varmt välkommen att besöka en mycket trivsam bostad i ett härligt område!

Interiör

HALL: Direkt innanför ytterdörren finns plats för skor och kläder. Även en garderob med överskåp. Ljusa väggar och trämönstrat laminatgolv.

VARDAGSRUMMET: Sovalkov som försetts med en platsbyggd säng med möjlighet till möblering under som till exempel arbets- eller sitthörna. Bra ljusinsläpp från stort fönsterparti. Balkong i soligt, högt läge mot den mysiga bakgården. Väggarna går i ljusgult och vitt. Laminat på golvet.

KOKVRÅ: Optimalt planerat kokvrå med fullstor spishäll, ugn, kombinerad kyl och frys. Arbetsbänk i vinkel ger en praktisk arbetsmiljö på effektiv yta. Ljusgrått kakel ovanför arbetsbänken. Fönster mot gården. Målade väggar och klinkermönstrat laminat på golvet.

BADRUM: Kaklade väggar och klinker på golvet. Badkar, handfat med kommod och spegelskåp med belysning ovanför.

Till lägenheten hör ett förråd och ett matkällarförråd.


Föreningen

Föreningen bildades 1946 och består av 5 huskroppar på adresserna Lindsbergsgatan 10-14 och Norbyvägen 73-75 innehållande totalt 84 bostadsrätter. Det finns 11 garage (750 kr/kvartal) och 37 p-platser med elplint (450 kr/kvartal) med separata köer.

Genomförda åtgärder
2016 Renovering av tvättstugor
2013-2014 Målning fönster och balkongräcken 
2008 Termostatventiler på radiatorer
2007 Stambyte VA
2007 Fönster försågs med energiglas
2007 Takrenovering
2007 Installation av säkerhetsdörrar och byte entrédörrar
2004 Mätning radon (72 Bq/m3)
2003 Installation av bredband
2001 Fasadrenovering
1999-2000 Balkongrenovering
1999 Elrenovering

Fortsättningsvis löpande underhåll. Inga mer omfattande åtgärder planerade.

I huset finns cykelförråd. Tvättstugor finns i huset. Husets energiprestanda är 145 kWh/kvm. Föreningen debiterar köpare överlåtelseavgift om 1100 kr och vid pantsättning en pantsättningsavgift om 400 kr.

TV-/bredbandsanslutning finns via Com hem och Bredbandsbolaget.

I hus nummer 10 finns cykelförråd och hobbyrum. Tvättstugor finns på Lindsbergsgatan 14.

Föreningen har en informativ hemsida: http://sommarro2.bostadsratterna.se/


Området

Sommarro är ett område som vuxit och fortsätter att växa i popularitet och struktur. Här finns flera restauranger, bl.a. kanske Uppsalas bästa sushi. Dessutom finns här minilivs, blomsterhandel, frisörer, cykelbutiker, gym med mera. Intill Sommarro ligger Eriksberg som erbjuder ytterligare service på Västertorg.

Med cykel och buss tar du dig till centrum på 7-8 minuter. En promenad tar dryga 20 minuter. Till Ångströmslaboratoriet, Polacksbacken och BMC är det cykelväg genom Stadsskogen som tar några minuter.

De som söker sig till Sommarro uppskattar ofta lugnet och närheten till centrum samtidigt som Stadsskogen och Hågadalen finns alldeles intill.


Övrigt

Köparens undersökningsplikt
Uppgifter i beskrivningen är grundade på den information som säljare och bostadsrättsförening lämnat. Fastighetsmäklaren kontrollerar normalt endast säljarens uppgifter om det finns en uppenbar anledning. Spekulanter bör kontrollera uppgifter med föreningen vad det gäller lediga parkeringsplatser, eventuella renoveringar och avgiftsförändringar. Bostaden köpes i befintligt skick och spekulanter uppmana undersöka bostaden i enlighet med undersökningsplikten.

Mätnormer
Normen för mätning av boarea har varierat genom åren och angiven boarea kan avvika från dagens mätnorm. Köparen bör därför kontrollera bostadslägenhetens boarea före köp om denna uppgift är av stor vikt för köparen.

Budgivning
Fastighetsmäklaren är skyldig att framföra samtliga bud till säljaren till dess att kontrakt är undertecknat. Budgivningen är öppen på så sätt att den går att följa på fastighetsmäklarens hemsida, säljaren kan dock välja att inte publicera samtliga bud. Säljaren väljer vem som får köpa bostaden och behöver nödvändigtvis inte välja det högsta budet.

Sidotjänster
Fastighetsmäklaren är skyldig att upplysa om eventuella sidotjänster. Vid publicering av uppdrag erhåller Brege & Holm Fastighetsmäklare serviceersättning från Hemnet.se.

Ombyggnation och renoveringar
Omfattande renoveringar och ombyggnation bör anmälas till föreningen för godkännande.

Boendekostnadskalkyl
Önskar du en boendekostnadskalkyl? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 

Föreningen har en egen hemsida: http://sommarro2.bostadsratterna.se/

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!
FAKTA
Adress: Lindsbergsgatan 10A, Uppsala
Område: Sommarro
Boform: Bostadsrätt
Förening: Brf Sommarro Nr 2
Byggnadsår: 1946
Energiförbr: 149kWh/kvm och år
Våning: 3 av 3
Antal rum: 1 + Kokvrå
Boarea: 26 Kvm
Andelstal: 0.6450
Avgift: 1 504 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-Tv
Pris: 1 450 000 kr eller enligt ö k
DRIFTSKOSTNAD
El: 150 kr/mån
Försäkring: 125 kr/mån
Totalt: 3 300 kr/år
Personer: 2 st
DOKUMENT
Årsredovisning 2017 Brf Sommarro Nr 2.pdf
Stadgar Brf Sommarro Nr 2.pdf
Energideklaration Lindsbergsgatan 10A.pdf
BRF HEMSIDA
http://sommarro2.bostadsratterna.se/
KARTA
Visa på karta
ANSVARIG MÄKLARE

Gunnar Brege
Ansvarig Mäklare
gunnar@bregeholm.se
Mobil: 070 750 36 53

Brege & Holm Fastighetsmäklare
Norbyvägen 61
753 39 Uppsala
www.bregeholm.se






















Ansvarig fastighetsmäklare

Jag heter Gunnar Brege och har fått förtroendet att som registrerad fastighetsmäklare ansvara för den här försäljningen. Har du frågor, önskar du hjälp med fri värdering av din nuvarande bostad eller funderar på att sälja? Kontakta mig direkt på telefon eller skicka ett mail så återkommer jag inom kort.

  • Kontor : 018-444 40 85
  • Mobil : 070 750 36 53
  • Fax : 018-444 44 52

Skicka meddelande

Loading...