Tulpanvägen 62, Tunabackar - Uppsala

3 Rum och Kök 625 000 kr

Rymlig stuga med blomstrande trädgård!

Större kolonistuga belägen på en blomstrande tomt på Tulpanvägen i Tunabergskolonin. Efter en dags pyssel i trädgården bjuder du in dina vänner till trevlig samvaro i sällskap med fruktträd, bärbuskar, rabarber och ett stort odlingsland! När skymningen faller välkomnar du sällskapet till matrummet som rymmer upp mot tio personer och bjuder på efterrätt gjord på trädgårdens frukter. På tomten finns flera uteplatser för den som vill följa solen eller hitta skugga. Huset erbjuder en trevlig planlösning med arbetskök, sovrum, vardagsrum och det trevliga matrummet. På tomten står en praktisk redskapsbod. Välkommen på visning!

Interiör

Vardagsrum: Trivsamt rum med fönster i två väderstreck. Öppen spis (behöver sotas och provtryckas före användning). Plastmatta på golvet och bröstpanel klär väggarna.

Sovrum: Rummet är ca 4,5 kvadratmeter och rymmer en något större enkelsäng. En garderob finns och rummet har fönster mot framsidan.

Matrummet: I sammanhanget ett väl tilltaget matrum som kan rymma upp mot 10 personer. Behagligt trägolv. Altandörr mot baksidan och fönster mot framsidan.

Kök: Arbetskök med spis och kyl. Gott om förvaring i skåp och lådor. Städskåp. Altandörr mot baksidan.


Övrigt

Dricksvatten hämtas ur kran ett par meter utanför grinden på Tulpanvägen. Bevattning sker med åvatten och kran som finns vid tomtgränsen. Tillgång till dusch oh WC finns i föreningens gemensamma utrymmen.

Areauppgifterna är ungefärliga. Är area av stor vikt för spekulant bör denne utföra mätning.


Området

Tunabackar (eller Tuna Backar) är ett lugnt och trivsamt område i Uppsalas nord-västra del. Närheten till de centrala delarna är påtaglig och viss service finns även närmare, på det närliggande Torbjörnstorg med bland annat livsmedelsbutik. Tunabackar har också närhet till motion i Fyrishov som erbjuderbad- och idrottsanläggning. I Röbo finnsmotionsspår. För den som kommer med bil är det lätt att komma in till området från flera håll.


Tunabergskolonin

Tunakolonin är en ekonomisk förening som drivs av en vald styrelse. Underhållet på området sköts till stor del av kolonisterna gemensamt. Kolonin är fördelad på två områden och har en total yta av ca 16 hektar. Det finns 304 stugor med tillhörande tomt på vanligtvis drygt 400 kvm. Stugorna köps av kolonisterna medan marken, som ägs av Uppsala kommun, arrenderas.

Det finns två pumphus som förser tomterna med vatten från Fyrisån. Dessutom finns tappkranar för färskvatten längs med vägarna på området. Vi värnar om miljön och har som mål att varje kolonist ska odla ekologiskt och minimera miljöpåverkan.

Föreningshuset, som är beläget mitt i området, rymmer duschar, toaletter, latrintömning, tvättutrymmen, bastu och samlingslokal med stor altan. Samlingslokalen fungerar även utmärkt som festlokal och hyrs ut för detta ändamål.

Innehavaren skall vara mantalsskriven i Uppsala för att få ha kolonistiga i Tunabergskolonin.

Innehavare av kolonilott betalar till föreningen årsavgift 3000:-/år och arrendeavgift 1568:-/år.

 

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!
BUDGIVNING
2017-06-22 11:57  Budgivare 1:    600 000 kr
Dolda bud kan förekomma. Köpare och säljare erhåller fullständig budförteckning.
FAKTA
Adress: Tulpanvägen 62, Uppsala
Område: Tunabackar
Boform: Fritidshus på ofri grund - Arrende
Byggnadsår: 1940-talet
Antal rum: 3 + Kök
Boarea: 34 Kvm
Tomtarea: 399 Kvm
Pris: 625 000 kr Accepterat pris. Snabbt tillträde möjligt eller enligt överenskommelse.
DRIFTSKOSTNAD
El: 275 kr/mån
Försäkring: 67 kr/mån
Övrigt: 388 kr/mån
Totalt: 8 760 kr/år
Personer: 2 st
DOKUMENT
Stadgar Tunabergskolonin.pdf
Frågelista Tulpanvägen 62.pdf
KARTA
Visa på karta
ANSVARIG MÄKLARE

Gunnar Brege
Ansvarig Mäklare
gunnar@bregeholm.se
Mobil: 070 750 36 53

Brege & Holm Fastighetsmäklare
Norbyvägen 61
753 39 Uppsala
www.bregeholm.se
Ansvarig fastighetsmäklare

Jag heter Gunnar Brege och har fått förtroendet att som registrerad fastighetsmäklare ansvara för den här försäljningen. Har du frågor, önskar du hjälp med fri värdering av din nuvarande bostad eller funderar på att sälja? Kontakta mig direkt på telefon eller skicka ett mail så återkommer jag inom kort.

  • Kontor : 018-444 40 85
  • Mobil : 070 750 36 53
  • Fax : 018-444 44 52

Skicka meddelande

Loading...