S:t Persgatan 23 C, Centrum - Uppsala

3 Rum och Kök 2 995 000 kr

Centralt och fräscht i trevlig förening

Här finns det optimala boende för den som pendlar eller önskar bo så centralt som möjligt. Modern lägenhet som andas nyproduktion. Kronan på verket är det nya och mycket fräscha badrummet!

Interiör

HALL med golv av både snygg mosaik och parkettgolv. Förvaring på hatthylla med klädhängare och rymlig garderob. Väggarna är målade.

KÖKET är rymligt med plats för matbord och 6-8 sittande. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ekparkett. Arbetsskivor i tålig laminat och diskbänk i rostfritt. Rostfria vitvaror från 2006 bestående av diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl/frys, ingyggd ugn och mikrovågsugn.

SOVRUM 1: Innanför köket finns det största sovrummet med diskret målade väggar i ljusgrå ton. Parkett på golvet. Infällda spotlights i inre delen av rummet. Här finns även en klädkammare med genomgång till sovrum 2.

VARDAGSRUMMET ligger mellan hallen och sovrum 2. Behagligt målade väggar och parkettgolv. Fönster mot husets baksida.

SOVRUM 2 var från början avdelat med en loggialiknande del som nu har öppnats vilket ger rummet mycket ljus och rymd. Stort fönsterparti skäner mycket ljus. Tänkbart att använda som sovrum, matrum, vardagsrum.

BADRUMMET är nytt och fräscht. Stora kakelplattor i grå ton på väggarna och stora ljusgrå klinkerplattor på golvet ger en mycket modern och lyxig känsla. Duschhörnan har svart klnker på golvet och en hörnbård som sträcker sig från golv till tak som snyggt bryter av mot det övriga. Arbetsbänk med skåp ovanför och tvättmaskin och torktumlare under. Handfatet vilar på en kommod med rymliga lådor och ovanför en rejäl spegel med belysning. Badrummet har både golvvärme och handdukstork.

Till lägenheten hör ett källarförråd.


Föreningen

Brf Mejeristen består av 81 stycken lägenheter med bostadsrätt och 6 stycken lokaler med hyresrätt, allt fördelat på sex byggnader. Under de senaste åren har föreningen haft minst en avgiftsfri månad.

På innergården mellan Vaksalagatan och S:t Persgatan finns en trevlig innergård med sittgrupper, bänkar, lekplats och möjlighet att grilla.

Cykelförråd finns liksom barnvagnsförråd och övernattningsrum. Var och en har sin egen tvättstuga, föreningen har ingen gemensam tvättstuga.

Kösystem tillämpas på p-platser (250 kr/mån) och garage (800 kr/mån).

TV och bredband med möjlighet till IP-telefoni levereras av Com hem. För bredband kan även AllTele väljas.

Föreningen debiterar en överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift vid panstättning debiteras med 1% av prisbasbeloppet.

 

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!
FAKTA
Adress: S:t Persgatan 23 C, Uppsala
Område: Centrum
Boform: Bostadsrätt
Förening: BRF Mejeristen
Byggnadsår: 2003
Energiförbr: 113kWh/kvm och år
Våning: 1 av 4
Antal rum: 3 + Kök
Boarea: 78 Kvm
Andelstal: 1.013000
Avgift: 4 258 kr/mån inkl Värme, Vatten
Pris: 2 995 000 kr eller enligt ö k
DRIFTSKOSTNAD
El: 315 kr/mån
Försäkring: 148 kr/mån
Totalt: 5 556 kr/år
Personer: 2 st
DOKUMENT
Årsredovisning Brf Mejeristen 2016.pdf
Årsredovisning Brf Mejeristen 2015.pdf
Stadgar Brf Mejeristen.pdf
Enerideklaration Brf Mejeristen.pdf
KARTA
Visa på karta
ANSVARIG MÄKLARE

Gunnar Brege
Ansvarig Mäklare
gunnar@bregeholm.se
Mobil: 070 750 36 53

Brege & Holm Fastighetsmäklare
Norbyvägen 61
753 39 Uppsala
www.bregeholm.se
Ansvarig fastighetsmäklare

Jag heter Gunnar Brege och har fått förtroendet att som registrerad fastighetsmäklare ansvara för den här försäljningen. Har du frågor, önskar du hjälp med fri värdering av din nuvarande bostad eller funderar på att sälja? Kontakta mig direkt på telefon eller skicka ett mail så återkommer jag inom kort.

  • Kontor : 018-444 40 85
  • Mobil : 070 750 36 53
  • Fax : 018-444 44 52

Skicka meddelande

Loading...