Fasanvägen 10B, Sunnersta - Uppsala

6 Rum och Kök 5 500 000 kr

Stor villa på rymlig tomt i Sunnersta!

Beläget på en skyddad tomt ligger detta hus med en uppvuxen och ambitiöst anlagd trädgård med frukt och bär och en solig terrass. Träd och buskar ger ett bra insynsskydd och inhägnar tomten på ett mycket trevligt sätt. Tomten har sol större delen av dagen. Huset är bra underhållet och har praktisk planlösning. Idag finns 4-5 sovrum möjlighet att avdela ytterligare om behov finns. Dessutom finns ett rum med egen ingång som kan användas som tonårsrum, för uthyrning, ateljé eller gästrum. Upplev Sunnerstas unika fördelar med närhet till natur vid Ekoln och båtliv vid Skarholmen. Busshållplats och två förskolor ligger dessutom mycket nära huset.

Interiör

NEDRE VÅNINGSPLANET

HALLEN är rymlig och möblerbar. Förutom trappa till övervåningen förbinder hallen kök, vardagsrum, två sovrum och ett av badrummen.

VARDAGSRUMMET har ett stort fönsterparti mot trädgården på husets baksida som ger rummet trevlig utsikt och bra ljusinsläpp. Gott om plats för större matgrupp och en eller flera sittgrupper. Vardagsrummet har samma vackra parkettgolv som finns i hallen vilket ger en mjuk övergång mellan rummen.

KÖKET är stilrent i vitt och svart med stor matplats och gott om förvaring. Arbetsbänkar av stenskiva med underlimmad diskho. Fullstora kyl- och frysskåp från Cylinda (frys från 2016), rostfri spis från Electrolux, inbyggd mikrovågsugn och en rostfri diskmaskin från Miele.

SOVRUMMEN på det nedre våningsplanet har ljusa björkgolv. Det mindre sovrummet, alternativt arbetsrum, med fönster mot framsidan rymmer en enkelsäng. Det större sovrummet har utgång till baksidan, här finns plats för en större dubbelsäng och rummet har gott om förvaring i en inbyggd garderobsvägg.

BADRUMMET renoverades 2011 och har marmorgolv, vitt kakel och en grönmelerad mosaik på väggarna. Inbyggt badkar med vägg- och handhållen dusch. Tvättställskommod från IDO, WC och väggskåp. Golvet är försett med elektrisk golvvärme.

I anslutning till det NEDRE VÅNINGSPLANET, intill garaget, finns tvättstugan med grovingång. Utrustat med torktumlare från Whirlpool och tvättmaskin från Miele (tvättmaskinen från 2017). Väggskåp och garderob. Intill tvättstugan finns ett badrum och en bastu. Badrummet har wc, kommod med handfat och duschkabin.

GARAGET har plats för en bil och även med en bil i garaget finns gott om plats för förvaring.
Innanför garaget finns ett ATELJÈRUM med ingång från garaget, rummet har även en separat ingång från baksidan. Det här rummet är tänkbart som ett extra sovrum, tonårsrum eller för uthyrning.
 
ÖVRE VÅNINGSPLANET
Det första rummet ovanför trappan är ALLRUMMET. Den stora takkupan gör rummet luftigt. Fönster i två väderstreck ger bra med ljus. I allrummet finns en eldningsbar öppen spis.

På det övre våningsplanet finns två sovrum. FÖRSTA SOVRUMMET närmast trappan är rymligt med fönster i söderläge som gör rummet ljust och härligt på dagtid. Tänkbart att dela av för de som behöver ytterligare ett sovrum. Förvaring i inbyggd garderob.

Mellan allrummet och det ANDRA SOVRUMMET finns en WC MED DUSCH och en KLÄDKAMMARE. Sovrummet är nästan lika stort som det första sovrummet och har även det en inbyggd garderob.


Huset

På fastigheten står ett permanentbostadshus. Ett Nyckelhus, modell Mandelblom, som har besiktigats, energideklarerats och areamåtts. Den inskrivna arean är 170 kvadrat. Bostadshuset har under augusti 2017 mätts enligt gällande mät norm till 202 kvadratmeter enligt protokoll.

Kända renoveringar:
2016 Värmepump
2015 Nytt kök
2014 Nytt tak
2011 Renovering av badrum på entréplan
1988 Isolerades rummet vid garaget för att kunna användas permanent.


Tomten

Tomten är ambitiöst anlagd med små oaser där det går att söka sol, skugga och avskiljdhet. Uteplats på både fram- och baksida. Gott om buskar och träd. Här finns uppvuxna äppelträd som ger rikligt med frukt, körsbärsträd, bärbuskar med mera. I växthuset finns vinrankor som ger fin skörd. Garageuppfart med plats för 1-2 bilar.


Fastigheten

Pantbrev om totalt 3 400 000 kronor finns.

Taxeringsvärde
Byggnad, värde: 1 701 000 kr
Mark, värde: 1 562 000 kr
Summavärde: 3 263 000 kr

Fastigheten är fiberansluten via Bredbandsbolaget. Enligt Bredbandsbolaget kan upp till 250 Mbit/s levereras för 399 kr/mån.

Driftskostnaderna är till viss del uppskattade.
Försäljningen sker med så kallad doldafel-försäkring.


Området

Sunnersta är en stadsdel som är belägen ca 8 kilometer söder om Uppsala. Fasanvägen är belägen i Sunnerstas södra del med närhet till vattnet vid skid- och pulka-backe, Ekoln och Skarholmen. Inte alltför långt ifrån finns strövområden och natur i Lunsenskogen, på andra sidan Fyrisån från Sunnersta sett. I Sunnersta finns livsmedelsbutik och ett par restauranger, bland annat restaurang Skarholmen med utsikt över Mälaren.

 

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!
FAKTA
Adress: Fasanvägen 10B, Uppsala
Område: Sunnersta
Boform: Villa
Byggnadsår: 1976
Energiförbr: 100kWh/kvm och år
Antal rum: 6 + Kök
Tomtarea: 862 Kvm
Boarea: 202 Kvm
Biarea: 25 Kvm
Pris: 5 500 000 kr Accepterat pris
BYGGNAD
Byggnadstyp: 1½-plansvilla
Byggnadsår: 1976
Uppvärmning: Direktverkande el, luftvärmepump, braskamin
Fasad: Trä, tegel
Ramverk: Trä
Tak: Betongpannor
Bjälklag: Trä
FASTIGHET
Taxeringsvärde: 3 263 000 kr
Vatten/Avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Beteckning: SUNNERSTA 106:11
DRIFTSKOSTNAD
El: 27 180 kr/år
Vatten/Avlopp: 5 004 kr/år
Sotning: 552 kr/år
Renhållning: 1 800 kr/år
Försäkring: 5 496 kr/år
Totalt: 40 032 kr/år
Personer: 1 st
DOKUMENT
Besiktning Fasanvägen 10B.pdf
Areamätning Fasanvägen 10B.pdf
Energideklaration Fasanvägen 10B.pdf
Frågelista Fasanvägen 10B.pdf
Säljarförsäkring.pdf
KARTA
Visa på karta
ANSVARIG MÄKLARE

Gunnar Brege
Ansvarig Mäklare
gunnar@bregeholm.se
Mobil: 070 750 36 53

Brege & Holm Fastighetsmäklare
Norbyvägen 61
753 39 Uppsala
www.bregeholm.se


Ansvarig fastighetsmäklare

Jag heter Gunnar Brege och har fått förtroendet att som registrerad fastighetsmäklare ansvara för den här försäljningen. Har du frågor, önskar du hjälp med fri värdering av din nuvarande bostad eller funderar på att sälja? Kontakta mig direkt på telefon eller skicka ett mail så återkommer jag inom kort.

  • Kontor : 018-444 40 85
  • Mobil : 070 750 36 53
  • Fax : 018-444 44 52

Skicka meddelande

Loading...