Lindsbergsgatan 9B, Sommarro - Uppsala

3 Rum 2 595 000 kr

Rymlig 3:a, halvtrappa, på lugna Lindsbergsgatan

Sommarro är ett mycket trevligt område i Uppsalas sydvästra del. Området består till största del med bebyggelse från 40-talet. Ovanligt för den epoken är stora kök och rymliga rum som den här 3:an har. Bostaden är lättillgängligt belägen, en halvtrappa upp i huset. Välkommen på visning!

Interiör

HALL: Här finns en klädkammare och tre garderober samt hatthylla. Plastmatta på golvet som löper vidare mot den inre hallen.

INRE HALL: Från hallen öppnar sig den inre hallen som binder samman bostadens alla rum och kök. 

SOVRUM 1: Lugnt sovrum mot innergård med bra förvaring i två klädkammare.

KÖK: Rymligt kök med mycket gott om förvaring i skåp och lådor. Bra med arbetsytor. Vitvaror består av fullstora kyl och frys, spis med fläkt ovanför, diskmaskin. Köket har två fönster och plats för ett rejält matbord.

SOVRUM 2: Det stora sovrummet har plats för största tänkbara säng och även plats för ytterligare förvaring eller arbetsplats. Fönster mot husets baksida.

BADRUM: Renoverades i samband med stambytet 2004-2005. Här finns badkar, wc, handfat med spegelskåp ovanför. Väggarna är klädda med vitt kakel och en kakelbård i ljusblå nyans. På golvet ligger blått klinker.

VARDAGSRUM: Lljust rum med utgång till den rymliga balkongen med söderläge. Rummet är lättmöblerat och erbjuder utrymme för stor sittgrupp och eventuellt arbetsplats eller ytterligare matbord. Parkettgolv med holländskt mönster.

Till lägenheten hör två stycken förråd. Ett matkällarförråd och ett vindsförråd.


Föreningen

Välskötta och populära bostadsrättsföreningen Brf 29 Lindsberg består av 105 bostadslägenheter, 12 lokaler och förråd.

Större underhåll som har genomförts:
2016 Fönsterbyte
2014 Säkerhetsdörrar
2012 Avlopp i hus nummer 9
2008 Garageportar
2005 Tvättstuga
2004-2005 Stamrenovering
2002 Dränering husgrund
1999 Byte elinstallationer

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet (ca 1 110 kr) som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet (ca 443 kr) per pant. Medlemsavgift till HSB är obligatorisk 500 kr/medlem som depositionsavgift (summan återfås vid utträde). Årsavgift till HSB 300 kr ingår i månadsavgiften för bostaden.

Föreningen har Telia Fiber med internet och abonnemangsfri telefoni som ingår i avgiften. Stor, bokningsbar, bastu med dusch finns på Lindsbergsgatan 7. Tre bokningsbara och moderna tvättstugor samt ett hobbyrum finns på Lindsbergsgatan 5.

I föreningen finns 12 garage, 34 motorvärmarplatser och 29 p-platser utan motorvärme. Avgifterna är 300, 120 och 80 kr per månad.

Mer information finns på föreningens hemsida https://www.hsb.se/uppsala/brf/lindsberg/


Området

Sommarro växer och intresset har ökat rejält de senaste åren. Få områden i Uppsala ger sådan möjlighet till variation. De som bor här brukar uppskatta de många grönområden som finns i närheten som Stadsskogen och Hågadalen som ger fina möjligheter att möta naturen på nära håll för olika aktiviteter. Sommarro kan förutom ett rikt restaurangutbud stoltsera med Uppsalas troligen bästa sushirestaurang. I närheten finns kiosk, restaurang, bensin, Apotek, livsmedelsbutiker med mera.

För motionären finns slingor i Stadsskogen för löpning och skidor vintertid. Även Hågadalens naturreservat bjuder förutom unik, stadsnära naturupplevelse på möjligheter till löpning och skidåkning. I Sommarro finns ett gym och i närliggande Ekeby finns Friskis & Svettis. På Ekeby-fältet finns flera fotbollsplaner.

I närområdet finns både skolor och flertalet förskolor. Det är gång- och/eller cykelavstånd till de flesta av universitetets utbildningsplatser.

Goda kommunikationer med flera bussar och täta avgånger stor del av dygnet finns. Bussresa till Uppsala centrum tar 5-6 minuter. Bra cykelvägar finns likaså som inte tar mycket längre tid än bussen.

 

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!
FAKTA
Adress: Lindsbergsgatan 9B, Uppsala
Område: Sommarro
Boform: Bostadsrätt
Förening: Hsb Brf 29 Lindsberg i Uppsala
Våning: 1 av 3
Antal rum: 3
Boarea: 80 Kvm
Andelstal: 1.13684
Avgift: 4 234 kr/mån inkl Värme, Värme, Kabel-TV, Internet (bas)
Pris: 2 595 000 kr Accepterat pris. Tillträde slutet april eller enligt överenskommelse.
DRIFTSKOSTNAD
El: 300 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån
Totalt: 5 400 kr/år
Personer: 2 st
DOKUMENT
Årsredovisning 2016 - Brf 29 Lindsberg.pdf
Stadgar Brf 29 Lindsberg.pdf
Information Brf 29 Lindsberg.pdf
Frågelista Lindsbergsgatan 9B.pdf
KARTA
Visa på karta
ANSVARIG MÄKLARE

Gunnar Brege
Ansvarig Mäklare
gunnar@bregeholm.se
Mobil: 070 750 36 53

Brege & Holm Fastighetsmäklare
Norbyvägen 61
753 39 Uppsala
www.bregeholm.se


Ansvarig fastighetsmäklare

Jag heter Gunnar Brege och har fått förtroendet att som registrerad fastighetsmäklare ansvara för den här försäljningen. Har du frågor, önskar du hjälp med fri värdering av din nuvarande bostad eller funderar på att sälja? Kontakta mig direkt på telefon eller skicka ett mail så återkommer jag inom kort.

  • Kontor : 018-444 40 85
  • Mobil : 070 750 36 53
  • Fax : 018-444 44 52

Skicka meddelande

Loading...