Lindsbergsgatan 3C, Sommarro - Uppsala

2 Rum och Kök 1 875 000 kr

Högst upp i huset!

Med sitt lugna läge i uppgången längst in på gården och högst upp i huset erbjuder den här 2:an ett mycket trivsamt boende. Balkongen med utgång från vardagsrummet har ett ljust och soligt söderläge. Kök och sovrum på motsatt sida har långsträckt utsikt över tallarna, med en glimt av Domkyrkan och Slottet. Föreningen är välskött och stabil med stora renoveringar gjorda. Sommarro är ett trevligt område beläget ett par kilometer från Uppsala centrum. Fantastiska kommunikationer, snabb cykelväg och kort promenadväg till centrum gör området till ett av de mer attraktiva. I närheten finns ett flertal restauranger och service. Runt knuten finns härlig natur i Stadsskogen och Hågadalen.

Interiör

HALL med flera garderober och möjlighet att få plats med ytterligare förvaringsmöbler. Vitmålade väggar och plastmatta på golvet.

KÖK: Mycket välhållet originalkök. Plats för matgrupp för 3-4 personer. Vitvaror bestående av spishäll, inbyggd ugn, kolfilterfläkt och kyl/frys.

VARDAGSRUM: Tack vare att bostaden är belägen högst upp i huset har vardagsrummet bra ljusinsläpp. Utgång till balkongen i söderläge. Ljusa väggar och på golvet ligger stavparkettgolv.

SOVRUM: Liksom övriga rum i bostaden har även sovrummet nya fönster.Trägolv och ljusa väggar.

BADRUM: Renoverades i samband med stambytet 2004-2005. Här finns badkar, wc med spegel ovanför, handfat och ett spegelskåp. Vitt kakel på väggarna med en beige rad som bård och på golvet ligger beige klinker.

Till bostaden hör ett stort vindsförråd och ett matkällarförråd.


Föreningen

Välskötta och populära bostadsrättsföreningen Brf 29 Lindsberg består av 105 bostadslägenheter, 12 lokaler och förråd.

Större underhåll som har genomförts:
2016 Fönsterbyte
2014 Säkerhetsdörrar
2012 Avlopp i hus nummer 9
2008 Garageportar
2005 Tvättstuga
2004-2005 Stamrenovering
2002 Dränering husgrund
1999 Byte elinstallationer

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet (ca 1 110 kr) som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet (ca 443 kr) per pant. Medlemsavgift till HSB är obligatorisk 500 kr/medlem som depositionsavgift (summan återfås vid utträde). Årsavgift till HSB 300 kr ingår i månadsavgiften för bostaden.

Föreningen har Telia Fiber med internet och abonnemangsfri telefoni som ingår i avgiften. Stor, bokningsbar, bastu med dusch finns på Lindsbergsgatan 7. Tre bokningsbara och moderna tvättstugor samt ett hobbyrum finns på Lindsbergsgatan 5.

I föreningen finns 12 garage, 34 motorvärmarplatser och 29 p-platser utan motorvärme. Avgifterna är ca 300, ca 140 och ca 80 kr per månad.

Mer information finns på föreningens hemsida https://www.hsb.se/uppsala/brf/lindsberg/


Området

Sommarro växer och intresset har ökat rejält de senaste åren. Få områden i Uppsala ger sådan möjlighet till variation. De som bor här brukar uppskatta de många grönområden som finns i närheten som Stadsskogen och Hågadalen som ger fina möjligheter att möta naturen på nära håll för olika aktiviteter. Sommarro kan förutom ett rikt restaurangutbud stoltsera med Uppsalas troligen bästa sushirestaurang. I närheten finns kiosk, restaurang, bensin, Apotek, livsmedelsbutiker med mera.

För motionären finns slingor i Stadsskogen för löpning och skidor vintertid. Även Hågadalens naturreservat bjuder förutom unik, stadsnära naturupplevelse på möjligheter till löpning och skidåkning. I Sommarro finns ett gym och i närliggande Ekeby finns Friskis & Svettis. På Ekeby-fältet finns flera fotbollsplaner.

I närområdet finns både skolor och flertalet förskolor. Det är gång- och/eller cykelavstånd till de flesta av universitetets utbildningsplatser.

Goda kommunikationer med flera bussar och täta avgånger stor del av dygnet finns. Bussresa till Uppsala centrum tar 5-6 minuter. Bra cykelvägar finns likaså som inte tar mycket längre tid än bussen.

 

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!
FAKTA
Adress: Lindsbergsgatan 3C, Uppsala
Område: Sommarro
Boform: Bostadsrätt
Förening: Hsb Brf 29 Lindsberg i Uppsala
Byggnadsår: 1946
Våning: 3 av 3
Antal rum: 2 + Kök
Boarea: 50 Kvm
Andelstal: 0.79541
Avgift: 2 955 kr/mån inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband
Pris: 1 875 000 kr eller enligt ö k
DRIFTSKOSTNAD
El: 200 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån
Totalt: 4 200 kr/år
Personer: 1 st
DOKUMENT
Årsredovisning 2016 - Brf 29 Lindsberg.pdf
Stadgar Brf 29 Lindsberg.pdf
Energideklaration Lindsbergsgatan 3C.pdf
Information Brf 29 Lindsberg.pdf
Frågelista Lindsbergsgatan 3C.pdf
KARTA
Visa på karta
ANSVARIG MÄKLARE

Gunnar Brege
Ansvarig Mäklare
gunnar@bregeholm.se
Mobil: 070 750 36 53

Brege & Holm Fastighetsmäklare
Norbyvägen 61
753 39 Uppsala
www.bregeholm.se


Ansvarig fastighetsmäklare

Jag heter Gunnar Brege och har fått förtroendet att som registrerad fastighetsmäklare ansvara för den här försäljningen. Har du frågor, önskar du hjälp med fri värdering av din nuvarande bostad eller funderar på att sälja? Kontakta mig direkt på telefon eller skicka ett mail så återkommer jag inom kort.

  • Kontor : 018-444 40 85
  • Mobil : 070 750 36 53
  • Fax : 018-444 44 52

Skicka meddelande

Loading...